Американският диетолог Лиза Йънг даде седем съвета за тези, които искат да

...
Американският диетолог Лиза Йънг даде седем съвета за тези, които искат да
Коментари Харесай

Как да отслабнем без да напълнеем след това: Съветите на диетолога

Американският диетолог Лиза Йънг даде седем съвета за тези, които желаят да отслабнат и да не напълнеят по-късно, пише US News.

Специалистът означи, че не е последовател на строги диети, отменяне на разнообразни „ нездравословни “ типове храни, хранене със специфични смеси и хранителни добавки и хранене единствено в избрани часове. Някои от тези способи ще ви оказват помощ да отслабнете бързо, само че е малко евентуално да бъдат ефикасни в дълготраен проект.

Според Йънг, най-хубавата диета, която да следвате, е да си създадете резистентен табиет за здравословно хранене. Диетологът означи, че няма обединен метод, който да е подобаващ за всички, които губят тегло, само че тя прикани преди всичко да не се отхвърлят изцяло от „ нездравословната “, а от обичаната си храна. Освен това тя даде още шест рекомендации, които могат да бъдат приложени в хранителен проект, според от това какво подхожда на съответен човек.

Експертът предлага да се опитате да изберете питателни храни. Освен това тя поучава да се пробвате да не ограничавате приема на калории и да се концентрирайте върху това какви здравословни храни можете да добавите към диетата си. Йънг насърчава да се пробвате да се храните деликатно, а не като гледате излъчвания, слушате подкасти и превъртате обществените мрежи. Тя предлага да замените аленото месо с вегетарианска храна. Друга рекомендация на експерта е да се честват даже дребни достижения, с цел да бъдете стимулирани.

По-рано диетолог от Съединените щати разказа какви нездравословни резултати върху тялото може да има неналичието на зеленчуци в диетата. Това може да аргументи проблеми с червата, липса на възприятие за цялост след хранене и липса на съществени хранителни субстанции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР